SUSHI WOLDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Wolder. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 19:57 Nu al 2 uur aan het wachten, nog geen eten. Vorige keren na 20 min al een levering gehad. Na 90min gebeld en zeiden ze dat zometeen gebracht word. Deze keer echt teleurgesteld dat het zo lang duurd!! Hopelijk word het elk moment geleverd....
31 dec 2023 om 21:45 heerlijke sushi
18 sep 2023 om 8:16 We bestelde om 18u45 en kregen ons eten pas om 21u45
28 aug 2023 om 11:31 Het eten was erg lekker, maar we hebben ontzettend lang moeten wachten. Het zou 1,5 uur duren en we hebben uiteindelijk 2 uur moeten wachten voor het eten en hebben er zelf achteraan moeten bellen.
10 aug 2023 om 0:25 Heel lang gewacht op eten en ook geen melding dat het later kwam
9 jul 2023 om 11:45 Heel lekker, fijne en aardige bezorging en super snel!
14 mei 2023 om 21:11 Eten was super, maar we hebben 1 uur langer moeten wachten als ze hadden aangegeven. Jammer.
22 apr 2023 om 22:31 Heel lekker en vers!
26 mrt 2023 om 21:59 het eten was er voor aangevraagde tijd dus top
24 mrt 2023 om 20:11 Heel lekker maar heel lang moeten wachten :(
12 mrt 2023 om 9:46 +2 uur moeten wachten!! kregen een melding dat de bestelling onderweg was en na een uur maar zelf gebeld waar onze bestelling bleef.. ging nog een half uur duren. Een tip: verwittig de klant dat het later gaat komen, zo zijn wij op de hoogte.