SUSHI WOLDER

SUSHI WOLDER Sushi Wolder

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 71 beoordelingen
11 sep 2021 om 21:05 Bezorgin precies zoals aangegeven. Eten lekker, warm en vers
9 sep 2021 om 18:03 Delicieux sushi, livraison rapide
25 aug 2021 om 20:30 Heerlijke sushi en stipt op tijd
1 aug 2021 om 15:06 Very fast delivery but very bad food! You could smell that the food was old and not freshly prepared. We literally vomited after trying the sushi. The Yakitori was very good though. Still - 0 Stars as the sushi was expired/old/rancid
16 jul 2021 om 22:12 Bezorgtijd was meer dan 2 uur, eten was lauw. Normaal zeer tevreden.... minimaal bestelbedrag 45 euro voor net over de grens. Dus voor 50 euro lauw eten.... en telefonisch slecht te woord gestaan (in slecht Nederlands). Dit keer dikke dikke onvoldoende.
8 jul 2021 om 18:23 We hebben door de week besteld. We namen onder anderen de speciale Sushi Wolder menu. Een aanrader , heel lekker en alles vers. Levertijd kwam overeen met de aangegeven 60minuten. Ze waren perfect op tijd en heel vriendelijk. Zeker herhaling vatbaar!
6 jul 2021 om 21:00 2u32 moeten wachten op mijn bestelling. SCHANDALIG!!
18 jun 2021 om 23:10 Was weer heerlijk!
4 jun 2021 om 20:20 Ik had paar uur van tevoren al besteld dus het was er precies op tijd. Lekker verse sushi, heeft gesmaakt!
17 mei 2021 om 12:10 Na 90min wachten een telefoon gekregen dat ze iets later waren een uur erna toch zelf eens even gebeld waar het bleef ze gingen als compensatie extra loempia's erbij doen ( geen gehad) 45 min na mijn telefoontje toch bestelling gehad
12 apr 2021 om 19:25 Heel lekker en vers zoals altijd!!!
4 apr 2021 om 20:29 Netjes op tijd en super lekkere verse sushi gegeten! Wij bestellen nog!